Doorgaan naar inhoud
BESTELLINGEN VOOR 22:00 UUR, DE VOLGENDE DAG BEZORGD | GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
BESTELLINGEN VOOR 22:00 UUR, DE VOLGENDE DAG BEZORGD | GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

Over Ons

Snus.be is ontstaan uit een passie voor tabaksvrije nicotineproducten. Toen wij een aantal jaar geleden voor het eerst op vakantie naar Zweden gingen, viel het ons op dat er weinig mensen rookten. Wel zagen wij veel mensen een klein ‘zakje’ in hun mond doen. Wij vroegen ons af wat dit voor een product was en kwamen erachter dat dit veelal gebruikt werd als alternatief van roken.

Na wetenschappelijke onderzoeken te hebben gelezen kwamen wij tot de conclusie dat Snus een goed alternatief is om nicotine binnen te krijgen. Wij zijn mede tot deze conclusie gekomen door de lage rook gerelateerde ziektes in Zweden in vergelijking met de rest van Europa. De reden hiervan is dat Snus binnen heel Europa, buiten zweden illegaal is. Er zijn meerdere rechtszaken om Snus volledig te legaliseren, maar tot op heden mag het niet verkocht worden.

Hiervoor hebben de Zweedse producenten een oplossing bedacht, een product met voornamelijk natuurlijke producten en nicotine. Exact hetzelfde als Snus, alleen is het tabaksvrij. De daadwerkelijke naam hiervoor is ‘’Nicotine Pouches’’

De Nicotine Pouches is de Zweedse bevolking zelfs zo bevallen, dat het op dit moment populairder is dan de oorspronkelijke Snus. Het grootste voordeel van de Nicotine Pouches is dat je dezelfde effecten hebt als met een tabaks variant, alleen komt er minder geur van af en zit er geen tabak in!

LET OP: Nicotine Pouches is een nicotine product en dus schadelijk en verslavend. Wij adviseren dan ook om niet te beginnen met Nicotine Pouches zonder een goede reden.

Doordat wij goede contacten hebben opgebouwd beschikken wij over de mogelijkheid om de beste kwaliteit Nicotine Pouches voor een betaalbare prijs aan te bieden. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om onze klanten de beste service te kunnen bieden. Wij helpen je graag met het adviseren of dit product wel of niet voor jou geschikt is en welke soort wordt aangeraden op basis van jouw behoefte.

Age Verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alchohol.

×

SHOPPING CART

X

Your Cart

X

Je bent er bijna!

Secure Checkout
Fast Delivery
Discreet Shipping
VIEW CART
"