Doorgaan naar inhoud
BESTELLINGEN VOOR 22:00 UUR, DE VOLGENDE DAG BEZORGD | GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
BESTELLINGEN VOOR 22:00 UUR, DE VOLGENDE DAG BEZORGD | GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (www.snus.be) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie

Snus.be streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Snus.be niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.  De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Snus.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Snus.be en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail

Snus.be garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Snus.be te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Snus.be heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Snus.be aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van Snus.be zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Snus.be daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

Age Verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alchohol.

×

SHOPPING CART

X

Your Cart

X

Je bent er bijna!

Secure Checkout
Fast Delivery
Discreet Shipping
VIEW CART
"